Goedkoopste reisverzekering voor backpackers

Een backpacker reisverzekering is belangrijk als je op pad gaat met je rugzak. De Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance is een uitstekende en goedkope reisverzekering voor backpackers. Je mag met deze verzekering ook werken tijdens het backpacken.

Voor slechts € 0,26 per dag (SOS-dekking), ben je al verzekerd in geheel Europa! Dat is inclusief 15% jongerenkorting en 10% extra internetkorting voor een Globetrotter Verzekering met een duur van twee maanden.

De Globetrotter Verzekering kan je helemaal afstemmen op jouw specifieke reissituatie. Of je nu vrijwilligerswerk gaat doen, gaat studeren, stage lopen, rondreizen, backpacken, werken of als au pair naar het buitenland gaat, de Globetrotter Verzekering is een goede en voordelige keuze. En ook niet onbelangrijk: Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Bij problemen tijdens je vakantie kan je op adequate hulp rekenen.

Hoewel je alles goed hebt voorbereid en je Lonely Planet altijd paraat hebt, kan er toch iets onverwacht gebeuren. Je kan ziek worden en niet alleen van iets teveel alcohol maar ook van verkeerd eten of een steek van een insect. Het kan zijn dat je reisbagage wordt gestolen met je paspoort en al je geld. Dat is erg vervelend tijdens een backpackreis in het verre buitenland. Want daar sta je dan met of zonder rugzak in een wildvreemd land. Met andere gewoontes, een andere taal en autoriteiten die geen zin hebben om de zoveelste backpacker uit de brand te helpen. Wat doe je dan? Waar moet je heen? Wie moet je benaderen?

Maar gelukkig heb je alles goed geregeld en kan je een beroep doen op Allianz Global Assistance. Altijd bereikbaar, dag én nacht. Je wordt direct geholpen. Gewoon in het Nederlands. Zodat je niet naar woorden hoeft te zoeken en alles goed kan uitleggen. Dat is wel zo prettig. Zeker in een noodsituatie.

Je wilt voor je backpacktrip een goede reisverzekering met gunstige voorwaarden en een uitgebreide dekking. Natuurlijk wil je ook niet teveel betalen. Je kan besparen op de premie door gebruik te maken van de 10% online korting als je een Globetrotter Verzekering afsluit bij Reisverzekeringkorting.nl

Ben je jonger dan 27 jaar? Dan krijg je standaard 10% korting op de gehele premie. Deze korting wordt zelfs 15% als je bij Bagage de Comfort of Premium dekking afsluit.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.