Bedrukte drinkflessen als giveaway, goed voor het natuur!

Bedrukte drinkflessen als giveaway, goed voor het natuur!

Het kan lastig zijn om een leuke giveaway of relatiegeschenk te bedenken. Immers, wat kan iedereen nog gebruiken? Een pen is misschien te saai en een winkelwagenmuntje misschien te standaard. Een product dat iedereen altijd wel kan gebruik is een drinkfles. Laat daarom een drinkfles bedrukken met jouw logo of een pakkende tekst en je hebt een erg leuke giveaway

Waarom een drinkfles bedrukken?

Een drinkfles klinkt erg leuk natuurlijk, maar waarom zou ik een drinkfles laten bedrukken en deze als cadeau geven aan mijn medewerkers of klanten? Hiervoor hebben we een aantal redenen, namelijk:

- Een drinkfles stimuleert water drinken

Dagelijks meer dan 1,5 liter water drinken is goed voor onze gezondheid. Door een drinkfles cadeau te doen aan uw medewerkers of klanten stimuleert u dit. Een drinkfles kan gemakkelijk op het bureau staan of meegenomen worden tijdens het sporten.  

- Een drinkfles is niet seizoensgebonden

Een drinkfles kan altijd gegeven worden. Of dit nu in de winter, lente, zomer of herfst is, u slaat nooit de boot mis met een drinkfles.

- Een drinkfles is een duurzaam product

Een drinkfles is geen product wat na eenmalig gebruik weggegooid wordt. Nee, een drinkfles wordt jaren gebruikt door de ontvanger. Dit maakt een drinkfles een duurzaam product en als je de drinkfles laat bedrukken met een logo of tekst, zal deze dus jaren in beeld zijn bij de ontvanger van de drinkfles.

- Een drinkfles is gemakkelijk te personaliseren

Een drinkfles biedt diverse personalisatiemogelijkheden. Hierdoor kan je een drinkfles dus helemaal naar eigen huisstijl personaliseren. Op deze wijze wordt een drinkfles een prachtig cadeau en zal jouw logo of tekst jarenlang in beeld zijn bij de juiste mensen. Ben je misschien fan van een artiest? Dan kun je die ook in jouw design verwerken voor persoonlijk gebruik.

Bestel jouw bedrukte drinkflessen online

Jij wilt een drinkfles laten personaliseren met een logo of tekst? Bestel deze drinkflessen dan bij BudgetGift.nl. Zij hebben een groot assortiment drinkflessen, scherpe prijzen en een uitstekende service. Wil je een drinkfles helemaal custom made laten maken? Neem ook dan contact met ze op. Samen met jou zorgen zij dat jij jouw perfecte drinkfles krijgt.