Draag bij aan een beter milieu met led lampen

Draag bij aan een beter milieu met led lampen

Ben jij bewust bezig met het milieu? Denk je veel na over de toekomst van onze aarde? Geef je onze planeet ook het liefste zo groen mogelijk door aan de volgende generatie? Kies dan voor LED verlichting! Hiermee bespaar je veel energie en je kunt rekenen op een lange levensduur. Dat is goed voor het milieu, maar je bespaart er maandelijks ook nog eens veel geld mee!

Energie besparen

Met een led lamp bespaar je veel energie. Als je het vergelijkt met bijvoorbeeld een traditionele gloeilamp, dan kan deze energiebesparing wel oplopen tot negentig procent. Dat is goed nieuws voor de toekomst van onze aarde, maar dat betekent ook dat jouw maandelijkse energierekening een stuk lager uit zal vallen. Led lampen zijn daarom een uitstekende investering, die je razendsnel hebt terugverdiend.

Veilige keuze

De traditionele gloeilamp kan heel erg heet worden. Deze traditionele verlichting is dan ook niet vrij van gevaren, zeker met jonge kinderen is het dan ook opletten geblazen. Als een dergelijke gloeilamp al een tijdje brandt, kan deze echt heet worden en als je er op dat moment tegenaan stoot, kan dit erg pijnlijk zijn. Led lampen worden warm, maar zeker niet heet. Als je kind hier een keer tegenaan stoot, kan er helemaal niets gebeuren. Een veilige keuze dus!

Meer sfeer met led lampen

De ontwikkeling van led lampen gaat razendsnel. Naast de functionele verbeteringen, is het assortiment de afgelopen jaren ook enorm uitgebreid. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar sfeervolle verlichting voor in je woonkeuken? Hou je van warme verlichting, waarbij je lekker kunt dineren met vrienden? Het is beschikbaar! Wil je gaan voor led lampen die je kunt dimmen? Bijvoorbeeld als je in je woonkeuken overdag goed zicht wilt hebben omdat dit ook je werkplek is, maar ’s avonds juist weer wilt kunnen genieten van sfeerverlichting? Er zijn led lampen beschikbaar die je kunt dimmen, de ideale keuze dus, als je op zoek bent naar verlichting met verschillende mogelijkheden. Dit scheelt ook nog eens aanzienlijk in de kosten, want je hoeft geen verschillende soorten verlichting aan te schaffen. Kies jij ook led lampen voor een beter milieu en lagere maandelijkse kosten?