Wat zijn de leukste eilanden van Griekenland?

Wat zijn de leukste eilanden van Griekenland?

Griekenland is het ideale vakantieland; je hebt er heerlijke stranden, prima hotels en het weer is er heerlijk. Dit land telt bovendien meer dan zesduizend eilanden, wat het een uniek land in de wereld maakt om je vakantie in door te brengen. Het is best lastig om te kiezen uit al die duizenden eilanden, daarom hebben wij de leukste eilanden voor je op een rijtje gezet!

Zakynthos

Als je dit eiland opstapt, weet je precies waarom het zo ongekend populair is bij vakantiegangers. Op dit eilandje vind je prachtige zandstranden en schitterende bezienswaardigheden. Het eilandje heeft een rijke historie, waar gelukkig nog veel van bewaard is gebleven. De kleine dorpjes, ontelbare olijfbomen en de vergezichten over de zee; het maakt Zakynthos het ideale vakantie eiland!

Santorini

Dit eiland kenmerkt zich door de unieke witte huizen met de blauwe daken. Ideaal als je op zoek bent naar een vakantiebestemming waar je echt even in een andere omgeving terechtkomt. De hoge rotspartijen maken dit eiland avontuurlijk, de kleine dorpjes zorgen juist weer voor een fijne sfeer. De lokale bewoners zijn blij als je op hun eiland komt en laten dit weten ook. Je kunt hier rekenen op veel gastvrijheid en als je een vraag hebt, stel deze gerust. Op dit eiland vind je ook leuke wijnboerderijen waar je kunt genieten van lokale wijn.

Corfu

Vind je het fijn om naar een eiland te gaan wat niet al te groot is? Waarbij je het gevoel hebt na afloop van je vakantie, dat je het hele eiland goed hebt leren kennen? Hou je van veel afwisseling op vakantie? Kies dan voor Corfu, het droomeiland in Griekenland. Dit eiland kenmerkt zich door de schitterende natuur, je vindt hier onder andere prachtige cipressen en olijfbomen. Er zijn veel bezienswaardigheden op Corfu, zo vind je er de Pantokrator, de hoogste berg op Corfu. Deze berg is zeer de moeite waard om te beklimmen. Bovenop de top heb je een prachtig uitzicht over het eiland. Ook het kasteel Achilleion is zeker de moeite waard om te bezoeken. Op Corfu vind je bovendien veel verschillende soorten hotels en appartementen, in ieder segment. Zin in een luxe vakantie in een exclusief hotel? Of wil je juist lekker met hele gezin naar dit prachtige eiland? Op Corfu ga je jouw ideale hotel of appartement gegarandeerd vinden!