Huisje in het bos Nederland huren

Huisje in het bos Nederland huren

Een huisje in het bos Nederland huren? Alle huisjes liggen midden in de natuur. Wie van de natuur houdt en een vakantie Drenthe, Overijssel of Gelderland wil boeken, kan kiezen voor een vakantiehuisje Nederland midden in het bos. Verblijven in een huisje in de bossen geeft rust en ruimte in het hoofd. Het is de ideale manier om te relaxen en even helemaal niets te hoeven. Ook voor mindfulness is een natuurvakantie ideaal. Nederland heeft gelukkig ook natuurgebieden waar weinig toeristen komen. Huisjes ver weg van de grote massa. De Nederlandse bossen zijn gevarieerd en op de Veluwe leeft zelfs een roedel wolven. Kom tot rust en huur een huisje in het bos Nederland.

Huisjes in bos met sauna, hottub of jacuzzi huren

Wie denkt dat huisjes in de bossen altijd "basic" zijn, heeft het mis. Het is ook mogelijk een huisje op de Veluwe met sauna of jacuzzi te huren bijvoorbeeld. En in een huisje met hottub verblijven, is ook een avontuur. Zeker als zo een hottub hout gestookt is en je zelf het hout uit de bossen mag gebruiken, is zo een vakantie in het bos, een groot avontuur. Een open haard in je huisje is volgens sommige mensen niet zo milieuvriendelijk. Zo een open haard is wel sfeervol en geeft een behaaglijke warmte. Er valt dus zeker wat voor te zeggen een huisje met hottub en open haard in de bossen te huren. Hier kan je een huisje met hottub voor 2 personen huren.

Honden zijn niet altijd welkom in het bos

Indien je een hond hebt en deze mee op vakantie wilt nemen, kan dat problemen opleveren. Honden zijn niet altijd welkom in natuurgebieden en zeker in het broedseizoen voor vogels kunnen loslopende honden veel onrust onder vogels en andere dieren veroorzaken. Gelukkig is er wel een praktische oplossing. Huur, bij een vakantie in het bos, een huisje met goed afgesloten tuin. Als je hond niet uit de tuin kan ontsnappen heb jij ook rust en hoef je niet bang te zijn dat je hond achter de dieren in het bos aan gaat. Vergewis je er wel van dat de omheining hoog en stevig genoeg is. Een.. een honden bench meenemen, is zeker ook een goed idee.

In de herfstvakantie een huisje in het bos huren.

Misschien is de periode van de herfst wel de mooiste periode om door de bossen te wandelen. Tamme kastanjes, eekhoorns, rijpe bessen en bramen vormen een heerlijk en smakelijk decor. De bladeren in de bossen vallen van de bomen en nemen de meest fantastische kleuren aan. Paddenstoelen schieten uit de grond. Als je een huisje in het bos in Nederland voor de herfstvakantie wilt huren, is het zaal om deze al in het voorjaar te reserveren. Nu steeds meer mensen een vakantie in eigen land vieren en de natuur hoog op de verlanglijst staat, zijn de natuurhuisjes in Nederland het eerste volgeboekt.