Waarom zou je Damiana kopen?

Waarom zou je Damiana kopen?

Damiana heeft dezelfde effecten als Cannabis, echter in mildere vorm. De kruiden van de Damiana plant kun je gebruiken om te dampen met een vaporizer, ook kun je er bijvoorbeeld thee van zetten. De kruiden van de Damiana plant zijn populair, omdat je er ontspannen van kunt worden, vrolijk, maar ook omdat ze seksuele verlangens zouden versterken. Kruiden met mogelijkheden dus!

Damiana kruiden in vaporizer

Damiana roken, kun je prima doen met een vaporizer. Het voordeel van het roken van deze kruiden in een vaporizer is dat je veel meer rendement uit de kruiden haalt dan dat je het traditioneel rookt. Met een vaporizer haal je namelijk het maximale uit het plantaardige materiaal. Alle actieve bestandsdelen van Damiana worden in de vaporizer benut, terwijl er bij traditioneel roken, veel actieve bestandsdelen verloren gaan. Bovendien heb je veel minder plantaardig materiaal nodig als bij het traditioneel roken van Damiana. Als je een vaporizer in huis haalt die je ook nog kunt gebruiken voor andere doeleinden, wordt deze nog interessanter. Je kunt er dan ook bijvoorbeeld ook vloeistoffen en extracten mee verdampen. Een vaporizer betekent meer genot, voor minder geld. Ideaal toch?

Effecten van Damiana

Zin in ontspanning? De fantasie prikkelen? Seksuele gevoelens versterken? Het zijn allemaal effecten die horen bij Damiana kruiden. Je kunt Damiana kruiden roken / verdampen in een vaporizer, maar je kunt er bijvoorbeeld ook thee van zetten. Een gemakkelijke manier om snel te kunnen genieten van de effecten van Damiana. Thee zetten van Damiana is eenvoudig; voeg een aantal theelepels Damiana toe aan heet water en binnen een paar minuten heb jij heerlijke Damiana thee!

Eeuwenlang genieten van Damiana

Al eeuwenlang genieten mensen van Damiana. De plant komt van nature voor in onder andere Zuid-Amerika en Midden-Amerika. De plant is te herkennen aan zijn mooie gele bloemen, die bovendien ook nog eens heerlijk ruiken. Deze geur is goed vergelijkbaar met die van kamillebloemen. Al eeuwenlang worden Damiana gebruikt voor geneesmiddelen. Ook bij ceremonie├źn en rituelen, overal ter wereld, worden Damiana kruiden gebruikt. Damiana kopen kun je online prima doen. Je hebt de kruiden dan snel in huis, zodat je er meteen van kunt genieten. Ga jij ze ook eens proberen?