Duurzame energie met cadeau

Duurzame energie met cadeau

Veel Nederlanders kiezen deze dagen voor duurzame, schone energie. De laatste jaren heeft vervuiling een grote impact op onze wereld en vooral ons klimaat. Europese landen proberen samen te werken om dit probleem aan te pakken en de effecten ervan te verminderen. Nederland loopt, ondanks de recente pogingen om het verschil in te halen, nog flink achter op de rest van de landen.

Wat is duurzame energie?

Duurzame, groene energie is stroom dat opgewekt is door middel van onuitputtelijke, natuurlijke bronnen. Voorbeelden hiervan zijn zonlicht en wind. Deze bronnen zorgen voor weinig tot geen vervuiling en zijn daarom beter voor ons milieu en de natuur. Ons land maakte voorheen nog te weinig gebruik van groene energie, maar we zijn goed op weg deze overstap te maken. U zelf kunt hier ook bij meehelpen, door zelf ook de overstap te maken naar een andere energiemaatschappij. Dit kan een positief effect opleveren voor ons land, onze natuur en zelfs uw eigen portemonnee.

Is groene energie duurder?

Veel energieleveranciers maken al gebruik van duurzame energie. Tegenwoordig is er geen tot nauwelijks verschil in de kosten te merken. De verschillen in prijs en kwaliteit tussen verschillende energiemaatschappijen kunt u zelf opzoeken en berekenen via een energievergelijker. Deze site zal u direct een beeld geven van de verschillen in kosten en wat voor stroom er wordt gebruikt. In veel gevallen kunt u flink besparen door over te stappen.

Hoe kunt u geld besparen door over te stappen?

Geld besparen kan op verschillende manieren. Zo kunt u via een vergelijker het verschil in prijs berekenen en op de hoogte worden gebracht van kortingen en acties. Een andere vorm van geld besparen komt in de vorm van energie met cadeau. Bepaalde energieleveranciers, zoals Energie Direct, Vattenfall en Essent, maken gebruik van een welkomstcadeau bij het overstappen. U krijgt dus een beloning voor het overstappen van energie zelf. Dit kan het erg aantrekkelijk maken om te veranderen van energiemaatschappij.

Bereken vandaag nog uw voordeel uit. Draag bij aan een schonere wereld en bespaar tegelijk geld door direct over te stappen. Vergelijk snel online en kies de energiemaatschappij die bij u past.